Οικολογικές και φθηνές λύσεις - Αντλίες θερμότητας και θερμοπομποί

Η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας είναι ένα από τα ζητούμενα στη σύγχρονη εποχή, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες της θέρμανσης. Υπάρχουν πολλές φθηνές λύσεις που κάνουν χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, με πολύ μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Αυτές είναι οι αντλίες θερμότητας και οι θερμοπομποί.

Αντλίες θερμότητας

Στις αντλίες θερμότητας παρατηρείται πολύ μεγάλη ζήτηση, αφού αποδεδειγμένα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο στη θέρμανση, όσο και στη ψύξη, το ζεστό νερό χρήσης κ.α.

Είναι συστήματα που μπορούν να ανταποκριθούν τόσο στις ανάγκες ενός οικιακού, όσο και ενός επαγγελματικού χώρου. Η Energy System μετά από πολλές έρευνες που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα σας προτείνει μερικά αντλίες θερμότητας υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών που μπορούν να καλύψουν τέλεια τις ανάγκες σας.

Βασικό πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, η οποία φτάνει το 65% συγκριτικά με τα παραδοσιακά συστήματα. Οι αντλίες λειτουργούν σε γενικές γραμμές σε αρκετά υψηλές ή σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, με τις πρώτες να συνδέονται με καυστήρες και λέβητες και τις δεύτερες να σχετίζονται με γεωθερμία και αντλίες θερμότητας.

Στην εταιρεία Energy System μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους αντλιών θερμότητας βάσει θερμοκρασίας, εγκατάστασης, καυσίμου. Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές και το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να βρείτε μαζί το σύστημα εκείνο που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Θερμοπομποί

Οι θερμοπομποί είναι σώματα που μπορούν να μεταφέρονται πολύ εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, δίνοντας και τη δυνατότητα να στερεώνονται σε τοίχο.

Χαρακτηρίζονται για την αμεσότητα απόδοσης θέρμανσης στον χώρο σας, τις ώρες που το κρύο είναι πολύ αλλά δεν θέλετε να ανοίξετε το καλοριφέρ. Λόγω της αντίστασης, η οποία είναι θωρακισμένη σε αλουμίνιο, η ατμόσφαιρα δεν ξηραίνεται, προσφέροντας έναν υγιεινό περιβάλλον. Τέλος η σύγχρονη τεχνολογίας τους επιφέρει και αθόρυβη λειτουργία, ειδικότερα στις αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις