Συνάντηση των Γεωπόνων της Π.Ε.Π.Τε.Γ. Λάρισας με τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα

Τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ,  βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα επισκέφθηκε το Προεδρείο του Τ.Τ. Λάρισας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ).

Στη συνάντηση οι Γεωπόνοι ΤΕ εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον Νόμο Γαβρόγλου αναφορικά με το άρθρο 46, το οποίο θίγει τους Γεωπόνους ΤΕ, αλλά και την καθυστέρηση της έκδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων για Σχολές Γεωπονικών Επιστημών του Τεχνολογικού Τομέα, που έχει εξαγγελθεί από τον Υπουργό.

Ο κ. Κέλλας από την πλευρά του, – ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  και είναι στο πλευρό των Γεωπόνων ΤΕ για την εξεύρεση της καλύτερα δυνατής λύσης -, δεσμεύτηκε να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε κεντρικό επίπεδο, σε επικείμενη συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσης με την κοινοβουλευτική ομάδα του Τομέα Παιδείας της ΝΔ, τονίζοντας την αναγκαιότητα έκδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων στις Γεωπονικές Σχολές του Τεχνολογικού Τομέα.

Το Προεδρείο του ΤΤ Λάρισας ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Κέλλα για την άμεση ανταπόκρισή του.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Κρανιάς, ο Αντιπρόεδρος του Τ.Τ. και πρώην Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Τε.Γ κ. Αντώνιος Ρούτσας και η Γραμματέας κ. Δήμητρα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις