Η ομάδα Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace στην Λάρισα

Από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου, η ομάδα Άμεσου Διαλόγου ​της Greenpeace, δηλαδή τα παιδιά με τα πορτοκαλί μπλουζάκια, θα βρίσκεται στην Λάρισα, στον Πεζόδρομο Ρούσβελτ γωνία με Κούμα και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Το ωράριο θα είναι:
Τρίτη: 17.00 – 21.00
Τετάρτη: 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00
Πέμπτη: 10.00 – 14.00

Η ομάδα θα ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος με εικονική αυτοπαραγωγή σε συνεργασία με τον δήμο Λάρισας, στο 4ο Γυμνάσιο/Λύκειο της πόλης, που η ενέργεια που θα παράγεται θα πηγαίνει σε κοινωνικές δομές του δήμου. Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο.

 

Τα οφέλη της εικονικής αυτοπαραγωγής ενέργειας είναι πολλά και απευθύνονται σε όλους. Επιπλέον, η νέα νομοθεσία για τις ενεργειακές κοινότητες δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να εγκαταστήσει το δικό του φωτοβολταϊκό σύστημα ακόμα και αν δεν έχει διαθέσιμο χώρο στο κτίριό του.  Η ομάδα Άμεσου Διαλόγου ​θα εξηγήσει στο κοινό μέσα από πρακτικά παραδείγματα πόσο πιο εύκολο γίνεται όλο και κάθε μέρα να παράγει ο καθένας από εμάς τη δική του, καθαρή ενέργεια και να εξοικονομήσει χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού του ρεύματος.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί και να σας μιλήσουμε αναλυτικά για τα οφέλη της ηλιακής ενέργειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Γλυκερία Γκότση, 6984617032

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις