Συλλαλητήριο αγροτών στην Λέσβο

Συλλαλητήριο στην πλατεία του πρώην  ΊΚΑ στις 30 Μαϊου, αποφάσισε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου που συνεδρίασε στην Αγία Παρασκευή.

Οι τιμές αγροτικών προϊόντων βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα για τον παραγωγό ενώ την ίδια ώρα οι τιμές των αγροτικών εφοδίων βρίσκονται στα ύψη τονίζει η ομοσπονδία και καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να αντιδράσουν στις πολιτικές αυτές.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση που έγινε τη Πέμπτη 17 Μάη, πήρε ομόφωνα απόφαση για παλεσβιακό παναγροτικό συλλαλητήριο τη Τετάρτη 30 Μάη, στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης (Πλατεία ΙΚΑ) στις 11:30 το πρωί.

Η μικρομεσαία αγροτιά του νησιού μας αντιστέκεται στο σταδιακό ξεκλήρισμα της. Η συνεχιζόμενη πτώση των τιμών σε γάλα, κρέας και λάδι , σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό μας.

Η Ομοσπονδία και όλοι οι Αγροτικοί Σύλλογοι που είναι μέλη της οργανώνουν περιοδείες σε όλο το νησί για την προετοιμασία του Συλλαλητηρίου.

Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού σε γενικό ξεσηκωμό. Αυτή την μέρα κανένας να μην παραδώσει γάλα σε παραληπτήρια και τυροκομεία. Καλούμε τους Συνεταιρισμούς να κλείσουν σε ένδειξη συμπαράστασης.

Όλοι και όλες στη μεγάλη κινητοποίηση τις αγροτιάς στις 30 Μάη στις 11:30 το πρωί.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις