Κάλεσμα της Επιτροπής μπλόκων για συμμετοχή στην απεργία

Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 30ης Μαϊου απευθύνει μέσω ανακοίνωσης της η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Πάρτε μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 30 Μάη, που οργανώνουν, σ’ όλη τη χώρα, ταξικά εργατικά σωματεία.
Για να παλέψουμε, μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους των σπουδών, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών ενάντια την πολιτική που αρπάζει από όλους εμάς τ’ αποτελέσματα του μόχθου μας και τα προσφέρει πεσκέσι στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλοβιομήχανους και τους μεγαλέμπορους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες, για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

Να βροντοφωνάξουμε, όλοι μαζί, κατά της πολιτικής που επιβάλλει εξευτελιστικούς μισθούς και πενιχρές συντάξεις στους εργαζόμενους, βαριά φορολογία και ασφαλιστική ληστεία στους μικρομεσαίους αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, μεγάλη ακρίβεια στις δημόσιες υπηρεσίες και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης σε όλα τα λαϊκά στρώματα.
Μαζί με τους συμμάχους μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τα αιτήματα που αφορούν στην δικιά μας επιβίωση, αλλά και στη διαβίωση του λαού μας.

Συνεχίζουμε τον πολύχρονο και σκληρό αγώνα μας ενάντια την πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που συγκεντρώνει την γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών- καπιταλιστών, οδηγώντας μας στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Μέσα από του αγροτικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες, προετοιμαζόμαστε για το πανελλαδικό 10ήμερο αγωνιστικής δράσης στα τέλη Ιούνη – αρχές Ιούλη. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών εργατικών σωματείων στις 30 Μάη.
Όλοι στις πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στα πλαίσια του πανελλαδικού αγωνιστικού 10ήμερου».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις