Οι ΠΟΡΤΕΣ των οινοποιείων στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» ΑΝΟΙΞΑΝ

Το σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου, οι ΠΟΡΤΕΣ των οινοποιείων στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» ΑΝΟΙΞΑΝ διάπλατα για να γιορτάσουν μαζί με τους επισκέπτες τους την ομορφιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα με τη νέα σοδειά να είναι σε εξέλιξη!

 

Η εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιείται στα οινοποιεία των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» από το 2005 με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική αποδοχή από τους φίλους του κρασιού, που σπεύδουν έγκαιρα κάθε χρόνο να διοργανώσουν για το εορταστικό αυτό διήμερο την οινική τους εξόρμηση.

 

10.500 επισκέπτες πέρασαν φέτος τις πόρτες των οινοποιείων μας συμμετέχοντας σε πλήθος εκδηλώσεων που το κάθε οινοποιείο είχε με πολύ φροντίδα και ενθουσιασμό διοργανώσει, με ξεναγήσεις, συναυλίες, εκθέσεις, wine cocktails και wine parties, πικ νικ, ειδικά προγράμματα για παιδιά, προτάσεις για «bring your own bottle» σε συνεργαζόμενα εστιατόρια, διαγωνισμό φωτογραφίας, κλήρωση δώρων και πολλές γευσιγνωσίες, κάθετες και οριζόντιες, από τη δεξαμενή, πειραματικές, νέες και παλιές σοδειές και πολλά πολλά ακόμη!

 

Να σημειωθεί πως στις Ανοιχτές Πόρτες συμμετείχαν 21 οινοποιεία του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος».

 

Στο παράλληλο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν:

 

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ανοιχτές Πόρτες 2018» και 125 συμμετοχές εκ των οποίων βραβεύθηκαν οι έξι πρώτες όπου το κοινό επέλεξε ψήφο μέσω του facebook.

 

Κλήρωση δώρων:   20 τυχερές και τυχεροί που επισκέφτηκαν τα οινοποιεία μας στις Ανοιχτές Πόρτες, κέρδισαν δώρα, από εκλεκτούς Οίνους Βορείου Ελλάδος μέχρι διανυκτέρευση σε οινοτουριστικό προορισμό.

 

Για περισσότερα σχετικά με το παράλληλο πρόγραμμα, τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού και των τυχερών της κλήρωσης μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας www.winesofnorthgreece.gr και www.wineroads.gr

 

Ευχαριστούμε όλες και όλους, νέους και παλιούς φίλους, που αγκάλιασαν  και αγκαλιάζουν με τόση εγκαρδιότητα τον οινοτουρισμό και τους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»!

 

Εξάλλου, όλα τα 25 οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» είναι πάντα ανοιχτά, με δικό τους πρόγραμμα για να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.wineroads.gr

 

Ραντεβού στην επόμενη θεσμική οινοτουριστική εκδήλωση, τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού», την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις