Συμμέτοχη του ΥΠΑΑΤ στο 16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου

Συνεχίζονται οι επαφές με αυξανόμενο το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας και στην παράλληλη έκθεση Πολιτισμού , Τουρισμού , Γαστρονομίας και Οίνου που πραγματοποιούνται στην Αθήνα στο Ζάππειο 19-20-21 Οκτωβρίου 2018, και οργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP, μαζί με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

Ολοκληρώθηκε η επαφή και η απόφαση της συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην έκθεση με ξεχωριστό περίπτερο, στα πλαίσια συζητήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και με το Γενικό Διευθυντή της Mact Media Group κ. Γεώργιο Καραχρήστο.

Στο περίπτερο του Υπουργείου θα αναδειχθούν οι δυνατότητες  και ο ρόλος του Υπουργείου στην προώθηση των Ελληνικών προϊόντων , ιδιαίτερα την προώθηση της Ελληνικής κουζίνας , της Μεσογειακής διατροφής , τα αγροτικά προϊόντα, προϊόντα οίνου και προϊόντα  ΠΟΠ.

Μέσα από το περίπτερο του Υπουργείου μπορούν να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες και το κοινό για τα προγράμματα προώθησης των Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις