Νέες σημαντικές συμμετοχές στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οινολογία

Συνεχίζεται με σημαντικές συμμετοχές το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων της περιφέρειας για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην  παράλληλη  Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, με την απόφαση από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ να συμμετέχει με Περίπτερο στην Έκθεση που θα γίνει στο Ζάππειο στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

Συνάντηση για το θέμα αυτό είχαν ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP, με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου της Φωκίδας κ. Βασίλειο Αυγερινό κατά την οποία συζήτησαν και συμφώνησαν το πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φωκίδας στο Συνέδριο και στην Έκθεση  καθώς ήδη έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Το συνέδριο και η έκθεση  διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

 

Συνεχίζεται με σημαντικές συμμετοχές το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων της περιφέρειας για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην  παράλληλη  Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, με την απόφαση από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ να συμμετέχει με Περίπτερο στην Έκθεση που θα γίνει στο Ζάππειο στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

Συνάντηση για το θέμα αυτό είχαν ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP, με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου της Βοιωτίας κ. Αγνιάδη Παναγιώτη κατά την οποία συζήτησαν και συμφώνησαν το πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο Συνέδριο και στην Έκθεση καθώς ήδη έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η αξιοποίηση της ευκαιρίας στο Συνέδριο και στην εξειδικευμένη Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, να προβληθούν τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό το κρασί και τα ποτά, και να παρουσιαστούν και τοπικές συνταγές, παράλληλα με την τουριστική προβολή.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, με την συμμετοχή δίνεται η δυνατότητα οι παραγωγοί να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα μεγάλο εύρος κοινού, επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου της γαστρονομίας, υποψήφιους αγοραστές, και προς τους πάνω από 400 σύνεδρους που αναμένονται από το εξωτερικό.

Το συνέδριο και η έκθεση  διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις