Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις σήμερα από τον αγροτικό κόσμο της χώρας με αποκλεισμούς εθνικών οδών και διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις ως αντίδραση στην άρνηση της κυβέρνησης για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα οι αγρότες αποφάσισαν να αποκλείσουν τις εθνικές οδούς Αθηνών-Θεσσαλονίκης στις σήραγγες των Τεμπών και την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου καθώς και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας,

Στην Πρέβεζα, αγρότες και κτηνοτρόφοι έστησαν μπλόκο στον κόμβο του Λούρου Πρέβεζας, στις 7.30 μ.μ. το απόγευμα. Στο Αίγιο, οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 4:00 μ.μ., στα Βενζινάδικα, όπου θα αποκλείσουν εξ ολοκλήρου το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Στην Κέρκυρα, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων σήμερα Παρασκευή πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 π.μ. έξω από το Δημαρχείο στη Λ. Αλεξάνδρας (Μαράσλειο) και στη συνέχεια πραγματοποίησαν παράσταση στο Δήμαρχο προκειμένου να του ζητήσουν να σταλεί η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου στον ΕΛΓΑ προκειμένου να συμπεριληφθεί και η Κέρκυρα στις περιοχές που θα δοθεί αποζημίωση λόγω της καταστροφής του ελαιοκάρπου. Ακούμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών συλλόγων Βασίλη Αρμενιάκο.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις