Ενημέρωση για το κτηματολόγιο

Ενημερωτική εκδήλωση για τη σύνταξη του κτηματολογίου στην Κρήτη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις διαδικασίες, οι οποίοι θα μπορούν να υποβάλλουν και ερωτήσεις μετά τις ομιλίες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης την οποία θα συντονίζει εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για Ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα, Γιώργος Αλεξάκης, θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς και εισαγωγική ομιλία από την αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου, Νατάσα Βαρουχάκη.
Η διευθύντρια Έργων του Ελληνικού Κτηματολογίου, Άρια Ιωαννίδη, θα αναφερθεί στην κτηματογράφηση στο υπόλοιπο της χώρας, η διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας, Ελεoνώρα Ανδρεαδάκη, στη συλλογή των δηλώσεων του Κτηματολογίου, ενώ θα γίνει αναφορά και στην ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης.
Την εκδήλωση οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κρήτης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Κρήτης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις