Εθνικό Πρόγραμμα Μελισσοκομίας: Κατάθεση τιμολογίων αγοράς κυψελών

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας 2019 η κατάθεση τιμολογίων αγοράς κυψελών ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Το τιμολόγιο αγοράς κυψελών αντικατάστασης πρέπει να αναγράφει κυψέλη πλήρης και να είναι εξοφλημένο.

Για ποσά άνω των 500 € η πληρωμή πρέπει να γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα ή με χρεωστική /πιστωτική κάρτα.

Τα τιμολόγια αγοράς κυψελών ή οι αποδείξεις αγοράς κατατίθενται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Λάρισας και συνοδεύονται από εξοφλητική απόδειξη. Αν η συναλλαγή έγινε μέσω τράπεζας ή με κάρτα, μαζί με το τιμολόγιο θα πρέπει να συνοδεύεται με το καταθετήριο/απόδειξη POS.

Για τη δράση 3,2 (μετακινήσεις μελισσοσμηνών) τα δελτία αποστολής ή οι φορτωτικές κατατίθενται στο Κέντρο Μελισσοκομίας μέχρι 1η Ιουλίου 2019. Θυμίζουμε ότι οι φορτωτικές πρέπει να συνοδεύονται από εξοφλητική απόδειξη. Ωστόσο, θα πρέπει εγκαίρως να ταχτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με την κατάθεση του εκκαθαριστικού του 2018 (με ακαθάριστο αγροτικό εισόδημα-τζίρο μεγαλύτερο των 5000€) και την βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών (ΜΑΑΕ από το ΚΕΠΠΥΕΛ).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ελάτε εγκαίρως από Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00π.μ.-13.00μμ στα γραφεία του Κέντρου Μελισσοκομίας Λάρισας, Κούμα 4, 2ος όροφος».

ΠΗΓΗ:larissanet.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις