Έναρξη δακοκτονίας στην Κέρκυρα

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ( Πρόγραμμα Δακοκτονίας ) της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι από τις 30 / 09 /2019 ημέρα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τοπικός δολωματικός από εδάφους ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις παρακάτω περιοχές :

Α. Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

1. Δημ. Ενότητα Κερκυραίων υπεύθυνος εργολάβος εκπροσ. Βασιλάκης Παναγιώτης .

2. Δημ. Ενότητα Παρελίων υπεύθυνος εργολάβος εκπροσ. Βασιλάκης Παναγιώτης .

3. Δημ. Ενότητα Φαιάκων (ΤΚ. Σπαρτύλα ,Τ.Κ. Σγουράδες) υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος .

4. Δημ. Ενότητα Παλαιοκαστριτών (Δ.Κ. Λιαπάδων) υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος .

5. Δημ. Κοινότητα Μαθρακίου υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος . 6. Δημ. Κοινότητα Οθωνών υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος .

Β. Δήμος Νότιας Κέρκυρας

1. Δημ. Ενότητα Λευκιμμαίων ( πλην Τ.Κ. Βιταλάδων ) υπεύθυνος εργολάβος κος Βλάσσης Ανδρέας – Βασίλειος .

2. Δημ. Ενότητα Κορισσίων ( Δ.Κ. Περιβολίου , Αργυράδων ) υπεύθυνος εργολάβος κος Καλούδης Κων/νος .

Γ. Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

1. Δημ. Ενότητα Αγ. Γεωργίου ( Δ.Κ. Αγρού , ΤΚ. Αρκαδάδων , Τ.Κ. Αφιώνας ) υπεύθυνος εργολάβος κος Λευθεριώτης Θεόδωρος .

2. Δημ. Ενότητα Εσπερίων ( Δ.Κ. Αυλιωτών , Τ.Κ. Περουλάδων , Τ.Κ. Σιδαρίου Τ.Κ. Αντιπερνών , Τ.Κ. Καβαλλουρίου ,Τ.Κ. Αγραφών ) υπεύθυνος εργολάβος κος Μουζακίτης Θεόδωρος . Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί που τα κτήματα τους ψεκάζονται να παρευρίσκονται κατά την διάρκεια των ψεκασμών στα ελαιοκτήματα τους , για την παρακολούθηση και υποβοήθηση των συνεργείων , επίσης όσα ελαιοκτήματα είναι περιφραγμένα τις ημέρες των ψεκασμών οι παραγωγοί θα πρέπει να τα έχουν ανοιχτά εφ΄όσον επιθυμούν να ψεκαστούν . Το ημερήσιο πρόγραμμα ψεκασμών θα τοιχοκολλείται στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων από τα συνεργεία ψεκασμών . Οι ψεκασμοί θα αναβάλλονται για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τους ψεκασμούς ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο . Η διάρκεια των ψεκασμών θα είναι περίπου 8 ημέρες . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2661364711 και 2661364708 της υπηρεσίας μας .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις