Συνεδριάζει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Συνεδριάζει το ερχόμενο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας,με διευρυμένη σύνθεση, η η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Την συνεδρίαση θα απασχολήσει η οργάνωση και ανασυγκρότηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Βασικό ζητούμενο είναι «το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να αποκτήσει ουσιαστική λειτουργία, να συσπειρώνει στους Συλλόγους, τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και κτηνοτρόφων και να παίρνει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε τα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλει να ικανοποιούνται και να ανακόπτει την νέα επίθεση στην ζωή και το εισόδημα. Να αναδεικνύει όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ζωή των κατοίκων στην ύπαιθρο με το δυνάμωμα πρωτοβουλιών και κοινή δράση με το εργατικό κίνημα και τους αυτοαπασχολούμενους»

Επίσης θα συζητηθούν τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, συνέπεια των πολιτικών που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια κυβερνήσεων αλλά και η αναθεώρηση της ΚΑΠ η οποία όπως τονίζουν θα κινηθεί σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση.

Στη συνεδρίαση θα ληφθούν επίσης αποφάσεις για αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα ληφθούν μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά και για τη διοργάνωση πανελλαδικής σύσκεψης του οργάνου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις