Κτηνοτρόφος σκότωσε αγρότη

 

Φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 45χρονος κτηνοτρόφος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 49χρονου συγχωριανού του, στο Μπαλί του Ρεθύμνου.

Ο κτηνοτρόφος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με το θύμα, το πρωί του Σαββάτου και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το μακελειό έγινε όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο 49χρονος μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του 45χρονου, μέσα στο οποίο είχε μπει το κυνηγόσκυλό του.

Με αυτή την αφορμή άρχισε η λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ενώ βγήκαν και τα όπλα.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να πυροβολούν ο ένας κατά του άλλου και κατά τη διάρκεια ανταλλαγής των πυροβολισμών έπεσε νεκρός ο 49χρονος αγρότης, ενώ τραυματίστηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος.

Την ίδια ώρα, οι αρχές παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, λαμβάνοντας μέτρα στο χωριό του φερόμενου ως δράστη και του θύματος, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση που προκλήθηκε από το μακελειό και να αποφευχθούν ενδεχόμενες ενέργειες αντεκδίκησης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις