Αποχωρούν αύριο οι αγρότες από Ε-65 και Τύρναβο;

Προβληματισμένοι είναι στα μπλόκα οι αγρότες της Θεσσαλίας από τη στάση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη που αρνείται το διάλογο μαζί τους. Στη Θεσσαλονίκη στο συλαλλλητήριο στην Agrotice, επιχείρησε αντιπροσωπεία της πανελλαδικής των μπλόκων να συναντηθεί μαζί του, αλλά ο υπουργός επέλεξε να πάει στην Ημαθία για να έχει συνάντηση εκεί με αγρότες.

 Το ίδιο έπραξε και πρόσφατα όταν ήρθε στη Λάρισα, παραμονή της έναρξης των κινητοποιήσεων, όταν μίλησε σε αγρότες στο Νέο Περιβόλι, στο πλαίσιο της κοπής πίτας της τοπικής ΔΗΜΤΟ Κιλελέρ.

 Οι αγρότες της Καρδίτσας που έδωσαν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο στην Agrotica, έχουν σύσκεψη σήμερα το απόγευμα στον κόμβο του Παλαμά στον Ε-65, προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση τους, ενώ ανάλογα θα κινηθούν και οι αγρότες στο μπλόκο του Τυρναβου, οι οποίοι μάλιστα αναμένουν και τις αποφάσεις από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών για το θέμα του τσίπουρου των αμβυκούχων.

 Ως πιθανότερο προβάλλει το σενάριο να αποφασιστεί στις γενικές τους συνελεύσεις στα μπλόκα του Ε-65 και του Τυρνάβου, η σταδιακή αποχώρηση αύριο, χωρίς ωστόσο όπως το συνηθίζουν στις ανακοινωσεις τους, να υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα, αλλά να δινουν αγωνιστικό ραντεβού το Μάρτη στον εορτασμό του Κιλελέρ...

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις