ΣΕΒΙΤΕΛ: Διακόπηκε η λειτουργία του Εργαστηρίου

Ο ρυθμός και η κανονικότητα της λειτουργίας του Οργανοληπτικού μας Εργαστηρίου, διακόπηκε λόγω των συνθηκών που επικρατούν και της σύστασης/απαγόρευσης εξαιτίας του COVID – 19 και της προσπάθειας αναχαίτησης της διασποράς ιού.

 

Το Οργανοληπτικό Εργαστήριο του ΣΕΒΙΤΕΛ, σεβόμενο τη μάχη που δίδεται, συμμετέχει στην εν λόγω προσπάθεια.  Εξάλλου η οργανοληπτική δοκιμή παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, γιατί απαιτεί την προσέλευση 8 τουλάχιστον δοκιμαστών στο χώρο των δοκιμών (οι συνθήκες διεξαγωγής της δοκιμής πρέπει να είναι ελεγχόμενες όσον αφορά την θερμοκρασία του χώρου δοκιμών και τα δείγματα πρέπει να τοποθετηθούν στις θερμαντικές συσκευές), το οποίο στην παρούσα κατάσταση είναι σχεδόν αδύνατον.

 

Μπορείτε ωστόσο να μας στέλνετε ηλεκτρονικά τα αιτήματά σας (αριθμός δειγμάτων, επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης / αποστολής αποτελεσμάτων) ώστε να προγραμματίσουμε συνάντηση τηρώντας αυστηρά τις απαιτήσεις της οργανοληπτικής μεθόδου και ταυτόχρονα τους κανόνες που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

 

Το Οργανοληπτικό Εργαστήριο του ΣΕΒΙΤΕΛ σεβόμενο τους πελάτες του και τον κόπο τους για ένα άριστα ποιοτικό προϊόν, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και σύμφωνα πάντα με τους Κανονισμούς και τις απαιτήσεις του ISO 17025.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο [email protected] & στα τηλέφωνα 6936666365 κα Στέλλα Θεοδοσίου & 6936832397 κα Έφη Χριστοπούλου.

 

Με την ευχή ότι αυτό το δυσάρεστο διάλειμμα να λήξει σύντομα και να μας βρεί όλους δυνατούς στις θέσεις μας.

 

 

Δείτε επίσης