Ηλεκτρονικές Ζυγαριές -  Εργοστάσιο Τομάσης

O  Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ , ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  από το 1948 δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορικής, βιομηχανικής ηλεκτρονικής ζύγισης και του αυτοματισμού.  Η πολύχρονη πείρα, η ικανότητα εύρεσης της κατάλληλης λύσης, η αξιοπιστία των προϊόντων, εφαρμογών και η άμεση τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους. Προσφέρουμε ζυγιστικές εφαρμογές για όλες τις ανάγκες. Τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν Ευρωπαϊκές εγκρίσεις και τη σήμανση CE.

Ο Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ κατασκευάζει ευρεία γκάμα προϊόντων όπως:

 

Η νέα σειρά πλαστίγγων δαπέδου είναι η πλέον κατάλληλη λύση για ζύγιση σε περιβάλλον βαριάς βιομηχανικής χρήσης.  Είτε το περιβάλλον είναι υγρό ή όξινο, οι πλάστιγγες πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν, προσφέροντας ταυτόχρονα μια οικονομική λύση.

H ηλεκτρονική πλάστιγγα πλατφόρμα τύπου Steel είναι μια χαλύβδινη ζυγαριά για επιδαπέδια ή ενδοδαπέδια χρήση με 4 δυναμοκυψέλες.  Κατασκευάζεται σε διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5 m (ύψος 11cm) έως 3mx2m. (ύψος 11 -17cm).  Δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg. Έχει δυνατότητα απλής ένδειξης, εκτύπωσης, σύνδεσης με Η/Υ, ρεύματος–μπαταρίας.

 

 

H μεταλλική γεφυροπλάστιγγα Τ250 είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας, προσφέροντας ακριβή ζύγιση, εξασφαλίζοντας ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί: Αξιόπιστη ζύγιση εως 70 tons, στιβαρή κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

 

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ

 

Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές για σιλό προσφέρουν σε λογική τιμή, τη δυνατότητα μέτρησης του βάρους του περιεχομένου ενός σιλό και κατ’ επέκταση την ακριβή γνώση των διαθέσιμων σε πρώτες ύλες ή ολοκληρωμένα προϊόντα.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των δυναμοκυψελλών είναι πλέον εύκολη η τοποθέτηση τους κάτω από ένα ήδη εγκατεστημένο σιλό, ενώ ταυτόχρονα το σιλό στηρίζεται γερά με σκοπό τη συγκράτηση του έναντι ανέμων και σεισμών, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ακρίβεια της ζύγισης.

 

Ειδική κατηγορία ζύγισης σιλό στερεών με μεταλλικά πόδια ή σε μεταλλικό ικρίωμα, με τη τοποθέτηση ειδικών δυναμοκυψελών χωρίς επεμβάσεις στο σκελετό της κατασκευής.  Χωρίς αλλαγή της στατικής λειτουργίας επιτυγχάνουμε τη ζύγιση του σιλό με ακρίβεια μέχρι  1%.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Η μεταφορική ταινία διαστάσεων 7,5m×0,52m, κατασκευής της εταιρείας Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ, βασίζεται σε κυλιόμενες ρόδες για την εύκολη μεταφορά της.  Το ύψος της μεταφορικής ταινίας προσαρμόζεται από 1,5m-3,2m, λόγω ειδικού τοποθετημένου γρύλου ανύψωσης.

 

Συνειδητή επιλογή της διοίκησής της είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.  Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη για όλες τις ζυγαριές.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ

Web Site: https://gtomasis.com/  & https://gtomasis.com/home/

E-mail:[email protected]
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

 

 

 

                                                                                         

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις