ΣΕΒΕ: Τα Μέλη του συμβάλλουν έμπρακτα στην αντιμετώπιση του Covid-19

Είναι γεγονός ότι η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 αποδεικνύεται καθοριστικής σημασίας. Οι επιχειρήσεις-Mέλη μας συνεχίζουν, με αμείωτο ρυθμό, να δείχνουν έμπρακτη συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει.

Συγχαίρουμε όλα τα Μέλη του ΣΕΒΕ που έχουν συμβάλει στην εθνική αυτή προσπάθεια και ευελπιστούμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι. Είναι πολύ σημαντικό οι όποιες δωρεές να είναι στοχευμένες και με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες των δομών υγείας ώστε να είναι και άμεσα αποτελεσματικές.

Με σκοπό να αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο ΣΕΒΕ δημιούργησε και εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των επιχειρήσεων-Μελών του που μετέχουν στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των ευάλωτων κοινωνικά συνανθρώπων μας στον αγώνα για τη νόσο του Covid-19.

Επιχειρήσεις-Μέλη μας που δεν συγκαταλέγονται στον κατάλογο που ακολουθεί, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσουν στο [email protected]. Επίσης για όσες επιχειρήσεις δεν δημοσιοποίησαν περαιτέρω ενημέρωση για τη δωρεά τους ή επιθυμούν να μη γίνει αυτή γνωστή ως προς το είδος και το ύψος της, δεν γίνεται παραπομπή στον παρακάτω πίνακα σε περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΕΒΕ συμμετέχει σε όλη αυτή την προσπάθεια μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής* και το πρόγραμμα «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» για την ενίσχυση των νοσοκομείων. Η συνεισφορά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, με την άμεση κινητοποίηση και οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, είναι ιδιαίτερα σημαντική και άξια συγχαρητηρίων.

Οι επιχειρήσεις που θα ενισχύσουν οικονομικά το παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Δικτύου στην Τράπεζα Πειραιώς : ΙΒΑΝ: GR49 0172 2150 0052 1507 8003 116.

Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφονται τα φορολογικά στοιχεία της εταιρίας σας και η αιτιολογία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ».

*Tο Δίκτυο μετασχηματίστηκε τον Μάιο 2015 σε αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην οποία εταίροι είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Λίστα χορηγιών μελών ΣΕΒΕ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις