Θ. Βασιλόπουλος: «Μεγαλύτερη ώθηση στις Ελιές Καλαμών»

Τις επαφές με τους παραγωγικούς φορείς και τις αγροδιατροφικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα συνεχίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, καθώς την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 επισκέφθηκε την επιχείρηση εμπορίας-επεξεργασίας και διάθεσης ελαιών καλαμών «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» που βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης ήταν η στήριξη και ισχυροποίηση του προϊόντος στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Για την εξέλιξη της παραγωγής και διάθεσης του προϊόντος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Ζούκας.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την διεύθυνση και τους εργαζόμενους μιας σημαντικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη Δυτική Ελλάδα. Ξεναγηθήκαμε στην γραμμή παραγωγής και για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε τις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα της αγροτικής οικονομίας στην περιοχή μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της παραγωγής για να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στις ελιές καλαμών και να ισχυροποιήσουμε την θέση τους στην αγορά» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος.

Τον Αντιπεριφερειάρχη στην επίσκεψή του συνόδευαν ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΔΕ Σταύρος Βέρρας και ο Διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αιτωλοακαρνανίας Στέφανος Νικολόπουλος.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις