Επιστολή Δημάρχου προς ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας για την αντιχαλαζική προστασία

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της Δημάρχου Σκύδρας είναι το παρακάτω:

Επιτρέψτε μου να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της παρούσας επιστολής, και να θέσω υπόψη σας το παρακάτω επείγον ζήτημα και το συνακόλουθο αίτημα που αφορά τους αγρότες του Δήμου Σκύδρας με αφορμή τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας.

Με βάση το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπονται από την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ακραία καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Επειδή η περίοδος είναι κρίσιμη για τους αγρότες μας λόγω των καλλιεργητικών εργασιών και της συγκομιδής αγροτικών προϊόντων παρακαλώ να προβείτε άμεσα και κατεπειγόντως στην κινητοποίηση και πτήση αεροσκαφών αντιχαλαζικής προστασίας προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί έγκαιρα το φαινόμενο της χαλαζόπτωσης και να προστατευθούν κατά το δυνατόν οι καλλιέργειες και οι παραγωγές των αγροτών μας οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και να επιβιώνουν με μεγάλο αγώνα.

Γνωρίζοντας ότι θ΄ανταποκριθείτε στο αίτημά μας με την ευαισθησία και την ετοιμότητα που σας διακρίνει, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις