Ο πρίγκιπας της Ουαλίας προτρέπει τους πολίτες να γίνουν θεριστές φρούτων

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας καλεί τους μαθητές και τους εργαζόμενους να επιλέξουν φρούτα και λαχανικά για να βοηθήσουν τις ελλείψεις στην αγορά εργασίας που προκαλούνται από την πανδημία του κοροναϊού. Το μήνυμα του Prince έρχεται ως μέρος της εκστρατείας Pick For Britain της βρετανικής κυβέρνησης.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Τσαρλς ζήτησε από τους ανθρώπους να αναλάβουν το «ανόητο» καθήκον να μαζέψουν φρέσκα προϊόντα για να βοηθήσουν τους αγρότες.

«Σε αυτή τη στιγμή μεγάλης αβεβαιότητας, πολλές από τις κανονικές μας συνήθειες και τακτικά πρότυπα ζωής μας είναι υπό αμφισβήτηση.

Αν θέλουμε να συγκομίσουμε βρετανικά φρούτα και λαχανικά φέτος, χρειαζόμαστε έναν στρατό ανθρώπων για να βοηθήσουμε ».

Ο Πρίγκιπας συγκρίνει τους επίδοξους συλλέκτες με το Land Army του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο στρατός αποτελείται από γυναίκες και κορίτσια που εθελοντικά ή, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στη γεωργική εργασία αφού οι άνδρες έφυγαν από τη χώρα για να πολεμήσουν.

«Τους επόμενους μήνες, πολλές χιλιάδες άνθρωποι θα χρειαστούν για να φέρουν τις καλλιέργειες. Θα είναι σκληρό μόσχευμα, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν θέλουμε να αποφύγουμε τη σπατάλη των καλλιεργειών », είπε ο πρίγκιπας.

Ο Πρίγκιπας ολοκλήρωσε το μήνυμά του λέγοντας στους θεατές ότι η συλλογή φρούτων ήταν «ύψιστης σημασίας» κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Κάρολος είχε δοκιμαστεί θετικά για τον ιό τον Μάρτιο. Έκτοτε, έφυγε από την απομόνωση μετά από διαβούλευση με έναν γιατρό και λέγεται ότι είναι σε καλή υγεία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις