Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα κρασιού – με κάπως διαφορετική προσέγγιση....

Υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείτε να αγοράσετε ένα αξιοπρεπές κρασί και σίγουρα μεγαλύτερα.  Όμως η wyhnez δεν έχει να κάνει με το να είναι η πιο άψογη, εδώ όλα εχουν να κάνουν με την ανακάλυψη κάλων κρασιών διασκεδάζοντας παράλληλα. Η wyhnez είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα το όποιο ξεκίνησε την άνοιξη του 2020. Προμηθεύει με μια επιλεγμένη συλλογή κρασιού, αφρώδη οίνου και ποτών ολόκληρη την Ελλάδα.

„ Στόχος μας είναι να κάνουμε το κρασί προσιτό προς τον κόσμο ο οποίος μπορεί να είναι λιγάκι επιφυλακτικός απέναντι του εξαιτίας μιας ελαφριάς μορφής σνομπισμού που το ακολουθεί. Πιστεύουμε ότι το να αγοράζεις, να πουλάς και να πίνεις κρασί θα πρέπει πρωτίστως να είναι διασκεδαστικό." Παναγιώτης Χατζηνικητας, ιδρυτής της wyhnez.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους σομελιέ  που είναι  αρκετά προσγειωμένοι χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αλαζονική συμπεριφορά που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε ορισμένα μέρη. Αγαπάμε το κρασί όσο και οι πελάτες μας και ως εκ τούτου θεωρούμε  πως το να πειραματίζεται κάποιος με το κρασί είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Η wyhnez μόλις που κυκλοφόρησε. Αυτό που μπορείτε να βρείτε τώρα είναι μια συλλογή από τα αγαπημένα μας κρασιά. Αναπτυσσόμαστε καθημερινά επεκτείνοντας την ποικιλία μας προσπαθώντας να βελτιωθούμε στα περισσότερα σημεία όμως το σημαντικότερο μεταξύ αυτών είναι ότι όλα μπορούν και πραγματοποιούνται με μια ικανοποιητική  δόση διασκέδασης.

„ Η ιδέα να ξεκινήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κρασιού ήταν κάπως αυθόρμητη. Ήρθε ένα βράδυ παρέα με καλό κρασί, μουσική και ευχάριστη συζήτηση ,όπως ακριβώς μας αρέσει. Μέτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα, με τον Covid-19 και όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτό, τα σύνορα έκλεισαν. Η Ελλάδα τέθηκε υπό περιορισμό, οι άνθρωποι έπρεπε να παραμείνουν σπίτι, ανησυχούσαν να πάνε ακόμα και για ψώνια, αισθανθήκαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε σε δράση την ιδέα μας. Φυσικά και με τον Covid-19 παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε πολλούς ανθρώπους και επιχειρήσεις. Όμως εμείς αποφασίσαμε να το δούμε ως μία ευκαιρία και να αποδεχτούμε αυτή την πρόκληση." Παναγιώτης Χατζηνικητας, ιδρυτής της wyhnez.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις