Ακρωτηριασμός πέντε κουταβιών από κυνηγό ο οποίος και συνελήφθη

Επιβολή προστίμου ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά και την κρίση της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζει ένας κυνηγός από τα Μάλια Ηρακλείου, ο οποίος συνελήφθη γιατί κακοποίησε βάναυσα πέντε νεογέννητα κουτάβια.

Η υπόθεση με τον ακρωτηριασμό των κουταβιών έχει προκαλέσει την οργή πολιτών και φιλοζωϊκών οργανώσεων, αλλά και την άμεση παρέμβαση του αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου που μέσα σε ελάχιστη ώρα κατάφερε να εντοπίσει το δράστη και να τον οδηγήσει ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή, όταν η σύζυγος του δράστη, ανάρτησε στο διαδίκτυο σχετική φωτογραφία.

Εθελόντρια επικοινώνησε με τον κυνηγό ζητώντας να παραλάβει τα κουτάβια προκειμένου να βρουν υιοθεσίες με στόχο να προστατευτούν καθώς στο προφίλ του υπήρχε και φωτογραφικό υλικό με θηράματα και κυνηγόσκυλα. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ και παρέδωσε τη σκυλίτσα και τα μωρά της μέσω συγγενών του.

Η εθελόντρια που παρέλαβε την κούτα με τα νεογέννητα υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε ότι τα 5 μωρά μόλις λίγων ημερών που παραδόθηκαν ήταν ακρωτηριασμένα ενώ ένα ακόμη που δεν παραδόθηκε, πέθανε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατηγορουμένου. Εθελοντές αφού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα κουτάβια έσπευσαν στο Τμήμα της Χερσονήσου όπου καταγγέλθηκε το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις