Εξαγριωμένος ο Μ. Μακαρές. "Έχω τα χαρτιά και μου λένε δεν είναι αυτό που βλέπεις."

Απέναντι στο τέρας της γραφειοκρατίας και του συστήματος βρίσκονται αγρότες που αν και έχουν πληρώσει τις οφειλές τους στον ΕΦΚΑ καλούνται να καταβάλλουν ξανά χρήματα.

Ένας από αυτούς είναι ο κύριος Μίμης Μακαρές. Στα χέρια τους έχει τις αποδείξεις ότι πλήρωσε τις οφειλές του. Όταν όμως θέλησε πάρει ασφαλιστική ενημερότητα, το σύστημα του παρουσίασε πως χρωστάει ακόμη τις οφειλές του 2019.

Το πρωί λοιπόν πήγε στον ΕΦΚΑ στη Λαμία και όταν έδειξε τους υπαλλήλους τις αποδείξεις, εκείνοι του απάντησαν πως οι οφειλές έρχονται όχι από το 2019 αλλά από τα προηγούμενα χρόνια. Και πάλι όμως ο κύριος Μακαρές είχε τις σχετικές αποδείξεις.

« Έχω τα χαρτιά και η απάντηση τους είναι, δεν είναι αυτό που βλέπεις», λέει εξοργισμένος στο STAR. «Κάποιος υπάλληλος θα έπρεπε ήδη να πάει στο σπίτι του» τονίζει και προσθέτει πως το συμπέρασμα είναι ότι ο πολίτης πρέπει να ταλαιπωρείται.

Ο κύριος Μακαρές μας εξηγεί πως τρία άτομα μέσα στην οικογένειά του, αλλά και άλλοι συνάδελφοι του αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Μάλιστα εκείνοι δεν είχαν τα παραστατικά και αναγκάστηκαν να πληρώσουν ξανά.

Δεν θέλω από κανέναν χάρη, δηλώνει ο Δημήτρης Μακαρές και απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας είπε πως είτε κάποιοι κλέβουν τα χρήματα, είτε πρόκειται για πολιτική εντολή.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις