O άλλος Ντέιβιντ Μπέκαμ: Λανσάρει το λουκ του γοητευτικού αγρότη με μαγκούρα

Για τα καλά στον ρόλο του αγρότη έχει μπει ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 'χει ρίξει στην αγροτική ζωή και τις κατασκευές στο εξοχικό του στο Κότσγουολντς.Πρόσφατα η οικογένεια απέκτησε ένα εκπληκτικό εξοχικό όπου η οικογένεια περνά μεγάλο μέρος της ζωής του. Μάλιστα, ο Μπέκαμ έχει υιοθετήσει το λουκ του αγρότη και του πάει πολύ.Σε πρόσφατα ποστ του έδειξε τι φοράει όταν βρίσκεται εκεί, δείχνοντας ότι είναι γοητευτικός ότι κι αν φορέσει.Ωστόσο, η αυστηρή σύζυγός του και σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια δεν συμφώνησε με το τελευταίο του λουκ. Φορώντας σνίκερς, μπεζ παντελόνι, πράσινο μπλουζάκι, πλεκτή ζακέτα, τραγιάσκα και με μια μαγκούρα στο χέρι του, ο Μπέκαμ ανέβασε φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

Εκτός από το ντύσιμο ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ασχολείται και με κατασκευές στο εξοχικό του και πρόσφατα μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Instagram το νέο project με το οποίο ασχολείται.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να κατασκευάζει κυψέλες για να φτιάξει μέλι και έδειξε σε βίντεο όλη τη διαδικασία της κατασκευής. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η διαδικασία εξελίσσεται τόσο καλά που έχει ήδη αρχίσει να προσελκύει αρκετές μέλισσες.

Σε νεότερο ποστ του έδειξε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του μεταμφιέστηκαν σε μελισσοκόμους και έχουν αρχίσει ήδη να ασχολούνται με τις κυψέλες του πατέρα τους.

Το αγρόκτημα των Μπέκαμ διαθέτει τεράστιο κήπο, γήπεδο τένις, πριβέ σάουνα και χαμάμ και μία εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από γρασίδι. Όσο για τα λουλούδια και το γρασίδι του κήπου, τα έχει επιμεληθεί ο τρεις φορές νικητής του Chelsea Flower Show, Marcus Barnett που ανέλαβε να μεταμορφώσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού των Μπέκαμ σε ένα κήπο που "μοιάζει σαν να έχει βγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού". Εξάλλου, σαν παραμύθι είναι και η ζωή αυτής της οικογένειας.

Δείτε στα παρακάτω link τις σχετικές φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CB-rqCdhsyW/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBYQ4QCB8cL/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBjJq09B5MX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBlHlg-hfqw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CAzx9HOhjSv/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CAhsnvehWvq/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBtSOWyBSmW/?utm_source=ig_embed

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις