Τουρισμός στη Λέσβο

Με μεγάλη ανταπόκριση ξεκίνησε η 3ημερη εκδήλωση αφιερωμένη στη Λέσβο στην πλατεία Συντάγματος . Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου .

Το νησί της Λέσβου λόγω των δύσκολων συνθήκων που διανύει τα τελευταία χρόνια κάνει την ανάγκη για προβολή και διαφήμιση τεράστια , έτσι μέσα από το περίπτερο έχει την ευκαιρία να δείξει στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας τις υπέροχες ομορφιές του και με ειδικές προσφορές των καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, κυρίως για τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με την προβολή των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών του νησιού ,με γαστρονομικές δοκιμές των παραδοσιακών προϊόντων, με διαγωνισμούς για το κοινό, με πολιτιστικά δρώμενα, κ.ο.κ., θα παρουσιαστούν στους χιλιάδες διερχόμενους του κεντρικότερου σημείου της χώρας και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας, οι λόγοι επίσκεψης της Λέσβου.

Στις 28 Ιουλίου στις 12:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου όπου τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό : ο Γ. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης Δημήτρης , ο Βουλευτής Λέσβου ΝΔ Αθανασίου Χαράλαμπος , η Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ κα. Κατερίνα Νοτοπούλου , ο Βουλευτής Λέσβου ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς Ιωάννης , η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου κα Βατή Αφροδίτη , από το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου κα Χατζηκωστή Ιωάννα , ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αττικής κ. Βακάλης Νεκτάριος , Στέλεχος Μάρκετινγκ της Π.Ε Λέσβου της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου κ. Παναγιώτης Πίτσιος , ο Προέδρος της Ένωσης Επενδυτών Κίνας -Ελλάδος κ. Michael Xia , από το Εμπορικό Τμήμα Πρεσβείας Κύπρου κα Ηλιάδου Γιώτα , Βουλευτής Λέσβου ΚΚΕ κα Κομνηνάκα Αποστόλου Μαρία , ο Πρώην Προέδρος ΕΟΤ κ. Μπάμπης Καρίμαλης.

Ο κ. Καραχρήστος Γιώργος Υπεύθυνος Διοργάνωσης της εκδήλωσης καλωσόρισε τους καλεσμένους λέγοντας ‘’ Σας καλωσορίζουμε από το πανέμορφο νησί την Λέσβο. Ένα νησί με σπάνιο φυσικό κάλος με αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Το απολιθωμένο δάσος της Μεσαιωνικής καστροπολιτείας τους απέραντους ελαιώνες. Τις τρεις ημέρες ξεδιπλώνουμε στον κόσμο της Αττικής την πανέμορφη Λέσβο με χρώματα, γεύσεις , προσφορές για να περάσουν ένα ξεχωριστό ατέλειωτο ταξίδι διακοπών.’’

Το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου κα Βατή Αφροδίτη καλησπερίζοντας τους καλεσμένους εκ μέρους του Δήμου Δυτικής Λέσβου’ ευχαριστούμε που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας και στηρίζετε το νησί της Λέσβου , περιμένουμε όλο το κόσμο να μας επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τις ομορφιές του νησιού και τις προσφορές , καλούμε όλο το κόσμο να επισκεφθεί ειδικά φέτος το πανέμορφο νησί της Λέσβου και να γνωρίσει την απίστευτη ομορφιά του.’’

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις