Ολοκληρώθηκε η 3ημερη εκδήλωση αφιερωμένη στη Λέσβο
Λέσβος

Το νησί της Λέσβου λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύει τα τελευταία χρόνια κάνει την ανάγκη για προβολή και διαφήμιση τεράστια , έτσι μέσα από το περίπτερο είχε την ευκαιρία να δείξει στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας τις υπέροχες ομορφιές του και με ειδικές προσφορές των καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, κυρίως για τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με την προβολή των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών του νησιού ,με γαστρονομικές δοκιμές των παραδοσιακών προϊόντων, με διαγωνισμούς για το κοινό, με πολιτιστικά δρώμενα, κ.ο.κ., θα παρουσιαστούν στους χιλιάδες διερχόμενους του κεντρικότερου σημείου της χώρας και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας, οι λόγοι επίσκεψης της Λέσβου.

Στις 28 Ιουλίου στις 12:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου όπου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Υπουργείων και Φορέων.

Κατά την διάρκεια της 3ημερης εκδήλωσης προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού , υπουργεία  φορείς , περιφέρειες , δήμοι , προσωπικότητες της showbiz , ΜΜΕ επισκέφθηκαν το περίπτερο της Λέσβου : ο Γ. Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης Δημήτρης , η Προεδρος του ΕΤΟ κα Άντζελα Γκερέκου , ο Βουλευτής Λέσβου ΝΔ Αθανασίου Χαράλαμπος , η Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ κα. Κατερίνα Νοτοπούλου , ο Βουλευτής Λέσβου ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς Ιωάννης , η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου κα Βατή Αφροδίτη , από το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου κα Χατζηκωστή Ιωάννα , η Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών του Δημου Αθηναίων κα Κατερίνα Γκαγκάκη,,  Προέδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αττικής κ. Βακάλης Νεκτάριος , Στέλεχος Μάρκετινγκ της Π.Ε Λέσβου της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου κ. Παναγιώτης Πίτσιος , ο Προέδρος της Ένωσης Επενδυτών Κίνας -Ελλάδος κ. Michael Xia , από το Εμπορικό Τμήμα Πρεσβείας Κύπρου κα Ηλιάδου Γιώτα , Βουλευτής Λέσβου ΚΚΕ κα Κομνηνάκα Αποστόλου Μαρία , ο Πρώην Προέδρος ΕΟΤ κ. Μπάμπης Καρίμαλης και πολλοί ακόμα που απέστειλαν επιστολές -κάλεσμα για την ενίσχυση της Λέσβου ως προορισμός αυτό το καλοκαίρι. 

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το περίπτερο της Λέσβου γνώρισε τις ομορφιές του νησιού , γεύτηκε τα παραδοσιακά προϊόντα και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί το νησί .

Η 3ημερη εκδήλωση μεταδόθηκε σε όλα τα κεντρικά κανάλια της χώρας , με απευθείας συνδέσεις,  σε ραδιόφωνα , εφημερίδες και ιστοσελίδες δίνοντας στο γεγονός τεράστια αναγνωρισιμότητα σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια ο Υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Καραχρήστος Γιώργος και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου κα Βατή Αφροδίτη έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Ο κ. Καραχρήστος Γιώργος Υπεύθυνος Διοργάνωσης της εκδήλωσης ‘’ Σας καλωσορίζουμε από το πανέμορφο νησί την Λέσβο. Ένα νησί με σπάνιο φυσικό κάλος με αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Το απολιθωμένο δάσος της Μεσαιωνικής καστροπολιτείας τους απέραντους ελαιώνες. Τις τρεις ημέρες ξεδιπλώνουμε στον κόσμο της Αττικής την πανέμορφη Λέσβο με χρώματα, γεύσεις , προσφορές για να περάσουν ένα ξεχωριστό ατέλειωτο ταξίδι διακοπών.’’

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δυτικής Λέσβου κα Βατή Αφροδίτη’ ευχαριστούμε που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας και στηρίζετε το νησί της Λέσβου , περιμένουμε όλο το κόσμο να μας επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τις ομορφιές του νησιού και τις προσφορές , καλούμε όλο το κόσμο να επισκεφθεί ειδικά φέτος το πανέμορφο νησί της Λέσβου και να γνωρίσει την απίστευτη ομορφιά του.’’

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Την υγειονομική κάλυψη του 3ημερου ανέλαβε η Πανελλήνια Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Διαχείριση Κρίσεων.

Οργανωτής  Δήμος Δυτικής Λέσβου

Συνδιοργάνωση Επιμελητήριο Λέσβου

Με την συμπαράσταση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , της Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής , της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου και Φορέας Τουρισμού Μολύβου

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις