Νέα διαφημιστική καμπάνια για τον κρητικό οίνο
Κρητικά Κρασιά

Με μια νέα διαφημιστική καμπάνια και με το σύνθημα «Στηρίζεις ΕΝΑΝ – τους στηρίζεις ΟΛΟΥΣ» το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης – Wines of Crete επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες ώστε να στηρίξουν τον Αμπελώνα της Κρήτης και τον εξαιρετικό Κρητικό εμφιαλωμένο οίνο στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουν τόσο το προϊόν όσο και οι αμπελουργοί του νησιού.

«Κάθε φορά που επιλέγεις μια φιάλη Κρητικού κρασιού στηρίζεις όχι μόνο το οινοποιείο που την παράγει, αλλά και όλους τους αμπελουργούς της Κρήτης. Έτσι, κρατάμε ζωντανή την αμπελοκαλλιέργεια των 65.000 στρεμμάτων οινοποιήσιμων σταφυλιών σε κάθε άκρη του νησιού», αναφέρει χαρακτηριστικά η καμπάνια, η οποία στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης.

«Η Περιφέρεια Κρήτης είναι πάντα αρωγός στο Δίκτυο Οινοποιών και στους αμπελουργούς της Κρήτης», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε το Κρητικό κρασί και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ολόκληρος ο κλάδος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε δράση που στηρίζει και προωθεί τα κρητικά προϊόντα και τον πρωτογενή τομέα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου Οινοποιών νομού Ηρακλείου, Νίκος Δουλουφάκης, αφού ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, και τον αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, δήλωσε: «Το ΔΣ και όλοι οι οινοποιοί του Δικτύου καλούν τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να στηρίξουν τον αμπελουργό και τον οινοποιό της Κρήτης, να αγκαλιάσουν το κρητικό κρασί και να κοινοποιήσουν το μήνυμά μας που θα προβληθεί στα social media του Wines of Crete και σε τοπικά ΜΜΕ. Είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να φανούμε όλοι μας αλληλέγγυοι και να στηρίξουμε τα προϊόντα του τόπου μας».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις