Διαμαρτυρία ροδακινοπαραγωγών για τη χαμηλή τιμή πώλησης
Αμύνταιο Ροδακινοπαραγωγοί

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ροδακινοπαραγωγών του Αμυνταίου για τη χαμηλή τιμή πώλησης των ροδακίνων στις Βιομηχανίες και στους εμπόρους, αφού πωλούνται μόλις για 0,23 λεπτά.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο κ. Γιώργος ροδακινοπαραγωγός «έχουμε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο οι παραγωγοί γιατί δεν φτάνει που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις ζημιές από τις καιρικές συνθήκες που είδαμε το 60% της παραγωγής μας να χάνεται έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη χαμηλή τιμή που δίνουμε τα προϊόντα μας με αποτέλεσμα να μην βγάζουμε ούτε το κόστος παραγωγής και τα έξοδα μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος σε συνέντευξη του αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι «την ευθύνη για την χαμηλή τιμή πώλησης των προϊόντων των ροδακινοπαραγωγών την έχει κυρίως μια ομάδα παραγωγών που εις βάρος των άλλων παραγωγών πλουτίζουν».

Αυτό που απομένει είναι να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό να είναι ενωμένοι οι παραγωγοί και η Ένωση για να μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στα προϊόντα τους ανάλογη με την ποιότητα τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις