Γεύση Ελλάδος και στο Λονδίνο μέσα από το περίπτερο του ΟΠΕ

Με τα ελληνικά χρώματα και το λογότυπο "Taste like Greece" ντύθηκε το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου στην διεθνή έκθεση IFE που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ExCel London από 17 έως 20 Μαρτίου.

Στο ελληνικό περίπτερο, έκτασης 168 τ.μ., παρουσίασαν τα προϊόντα τους 11 επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, σε περισσότερους από 29.000 επισκέπτες από την Αγγλία και την ευρύτερη περιοχή της Β. Ευρώπης.

Η έκθεση IFE διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1979 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών, γεγονός που καταδεικνύεται και από τη φετινή συμμετοχή των 1.100 και πλέον εκθετών από 55 χώρες. Οι δυνατότητες προβολής προϊόντων, υλικών συσκευασίας και εξοπλισμού συμπληρώνονται από το μεγάλο αριθμό παράλληλων εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και Business to Business συναντήσεων.

Ο ΟΠΕ μέσω της άρτιας διοργάνωσης της ελληνικής αποστολής μεγιστοποίησε τα οφέλη των εξαγωγικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο περίπτερό του, τόσο μέσα από τη μοναδική δυνατότητα επαφής με τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και γενικότερα της Β. Ευρώπης που προσφέρει η έκθεση, όσο και μέσα από την οργανωμένη προβολή του δυναμικού των ελληνικών τροφίμων και ποτών στις εν λόγω αγορές.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής και την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού επιχειρηματικών συναντήσεων και δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις του ΟΠΕ που στοχεύουν στη στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Ο ΟΠΕ μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις όλων των παραγωγικών κλάδων, προσκαλεί τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους κεφαλαιοποιώντας την πολύχρονη εκθεσιακή εμπειρία του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις