ΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνονται οι προθεσμίες για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας
ΤΑΙΠΕΔ Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας

Την παράταση των προθεσμιών για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ως ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους τρεις διαγωνισμούς που αφορούν στα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Ηγουμενίτσας είχε οριστεί η Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Αυτό προβλεπόταν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan - ADP) του ΤΑΙΠΕΔ που δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Πλέον, οι νέες ημερομηνίες για την υποβολή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα τρία λιμάνια είναι αντίστοιχα τρεις και έχουν ως εξής:

Για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Σχετικά με την πρόσκληση για την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε., το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει την απόφασή του να παρατείνει την Ημερομηνία Υποβολής που ορίζεται στην Παράγραφο 5.2 της Πρόσκλησης σχετικά με την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στις 16 Οκτωβρίου 2020 και έως τις 17:00 (Ελληνική ώρα, GMT +2).

Για την υπο-παραχώρηση του Φίλιππος Β στο λιμάνι της Καβάλας: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 5.4. της Πρόσκλησης Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υπο-παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, συντήρησης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων, σε τμήμα του λιμένα Φίλιππος Β΄, ΟΛΚ Α.Ε., το Ταμείο ανακοινώνει ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, έως 17:00 (Ελληνική ώρα).

Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη έχουν το δικαίωμα να απευθύνουν συγκεκριμένα αιτήματα για την παροχή διευκρινίσεων, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 5.4. της Πρόσκλησης μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2020, έως τις 17.00 (Ελληνική ώρα).

Για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020.

Σχετικά με την πρόσκληση για την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει την απόφασή του να παρατείνει την Ημερομηνία Υποβολής που ορίζεται στην Παράγραφο 5.2 της Πρόσκλησης σχετικά με την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στις 30 Οκτωβρίου 2020 και έως τις 17:00 (Ελληνική ώρα, GMT +2).

Οι Ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να απευθύνουν συγκεκριμένα αιτήματα για την παροχή διευκρινίσεων, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 5.4. της Πρόσκλησης, μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2020 και έως τις 17:00 (Ελληνική ώρα, GMT + 2).  

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, στις 17 Ιουλίου ξεκίνησαν οι διαγωνισμοί για την πώληση του 67% των Οργανισμών Λιμένος Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας, ενώ για εκείνον της Καβάλας προβλέπεται η υποπαραχώρηση σταθμού πολλαπλών χρήσεων στον λιμένα «Φίλιππος Β'».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις