ΕΒΕΘ: Με επιδότηση συμμετοχής το πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας επιχειρήσεων - μελών
ΕΒΕΘ Ενίσχυσης της Εξωστρέφειας επιχειρήσεων - μελών

Το ΕΒΕΘ προσφέρει ετήσια επιδότηση, ανά επιχείρηση, για τη συμμετοχή και σε διαδικτυακές δράσεις επιχειρηματικής εξωστρέφειας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την έλευση της πανδημίας του COVID-19 και την ματαίωση των εκθέσεων και άλλων επιχειρηματικών δράσεων με φυσική παρουσία, κατέστη επιτακτική η ανάγκη τόσο της παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και της προσωπικής -έστω εξ αποστάσεως- επαφής των επιχειρήσεων με τον καταναλωτή ή τον επαγγελματία του χώρου.  

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε μέλος του ΕΒΕΘ, που εξοφλεί, κάθε χρόνο ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας του στο ΓΕΜΗ καθώς και τις συνδρομές του στο ΕΒΕΘ.  

Κάθε μέλος θα πρέπει να συμπληρώσει και υποβάλει στο ΕΒΕΘ, πριν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης σχετική αίτηση επιδότησης ενώ το ποσό της επιδότησης θα καταβληθεί σε κάθε μέλος, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής, υπό τον όρο ότι η αίτηση του θα έχει εγκριθεί από τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ.

Σημειώνεται ότι παραμένει σε ισχύ και το υφιστάμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Εξωστρέφειας μελών ΕΒΕΘ, που παρέχει τη δυνατότητα επιδότησης των μειούμενων – δυστυχώς λόγω της πανδημίας –δράσεων εξωστρέφειας, που πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ για τη Θεσσαλονίκη ισχύουν οι ειδικοί όροι επιδότησης σε συγκεκριμένες εκθέσεις, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΒΕΘ με την ΔΕΘ-HELEXPΟ ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις