Συνάντηση Βορίδη - Ανδριανού για το έργο του Ανάβαλου
Βορίδη - Ανδριανού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, είχε συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη και τον υφυπουργό, Κώστα Σκρέκα, για το έργο του Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, προϋπολογισμού 7.896.600 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε η επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης για τις βελτιώσεις έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, που αφορά στην έκδοση τευχών διακηρύξεων ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργων και αναμένεται η απαιτούμενη προέγκριση δημοπράτησης, ώστε να προκηρυχθεί τον επόμενο μήνα.

Σε ό,τι αφορά στα έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στην Ερμιονίδα, οι υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν ξεκινήσει τον έλεγχο των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων για το σύνολο της προς απαλλοτρίωση έκτασης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την κήρυξη της απαλλοτρίωσης σε συνεργασίας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, οι οποίες εκτιμώνται σε έξι με οκτώ μήνες περίπου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις