Εκπρόσωποι αιγυπτιακών επιχειρήσεων στο ΕΒΕΘ

Εκπροσώπους 29 αιγυπτιακών επιχειρήσεων πρόκειται να υποδεχτεί την επόμενη εβδομάδα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η επιχειρηματική αποστολή από την Αίγυπτο διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Behira, με το οποίο το ΕΒΕΘ υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο Συμφωνητικό Συνεργασίας.

Τα μέλη της αποστολής θα υποδεχθεί ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Χαρίλαος Αλεξόπουλος και θα ακολουθήσουν κατ΄ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις των Αιγυπτίων επιχειρηματιών με βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους οι οποίοι θα εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον. Οι διμερείς επαφές θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Τα μέλη της Αποστολής ενδιαφέρονται να συναντήσουν κατασκευαστές και εκπροσώπους των κλάδων του σιδήρου -χάλυβα, μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης, πλακιδίων δαπέδου, δερμάτων και δερματίνων, αντλιών και εξοπλισμού αυτοκινήτων για την παροχή φυσικού αερίου και μηχανημάτων (LΡG), dealers και εμπόρους χρυσού, κοσμημάτων και πολυτίμων λίθων, οπτικού ιατρικού εξοπλισμού, φακών επαφής και γυαλιών οράσεως και ηλίου, εταιρίες που ασχολούνται με ελαιόλαδα και συσκευασία ψαριών. Ενδιαφέρονται να εισάγουν ακατέργαστο βαμβάκι, σιτάρι, φυτικά έλαια, ελιές, baking powder και κονσέρβες τόνου, αυτοκίνητα, μηχανήματα για ιατρικό βαμβάκι ή για μεταφορά εργοστασίου στην Αίγυπτο -joint venture. Ενδιαφέρονται να εξάγουν ακατέργαστο ιατρικό βαμβάκι, φυσικό ιατρικό λίφι, ιατρικό εξοπλισμό, πολυελαίους και αντίκες, φρούτα και λαχανικά, τροφή ψαριών, κεραμίδια, ρύζι, όσπρια και άλλα γεωργικά προϊόντα.

Επίσης ενδιαφέρονται να συναντήσουν τουριστικούς πράκτορες για προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Αίγυπτο, με εισαγωγείς και εξαγωγείς επίπλων σπιτιού, νημάτων, υφασμάτων, επίπλων σπιτιού και ειδών ρουχισμού, εσωρούχων, με εταιρείες/ βιομηχανίες χάρτου, ετοίμου ενδύματος, εισαγωγείς σωλήνων νερού, άρδευσης και αποχέτευσης κ.α.

Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως, το αργότερο μέχρι τις 18.04.2013, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132) όπου μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις