ΑΝΟΥΣΙΟ και ΑΝΤΙΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ το μέτρο να απαιτείται 5 μέτρα κενό διάδρομο από ΠΑΓΚΟ σε ΠΑΓΚΟ
Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Επιστολή απέστειλε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προς τους: Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, Επιστημονική Επιτροπή Καταπολέμησης του Κορωνοϊού, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη σχετικά με το μέτρο  του Αποκλεισμού κατά 70% των Παραγωγών και Πωλητών στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, λόγω της έλλειψης χώρου. Ακολουθεί η επιστολή:  

Αξιότιμοι κύριοι,

ΑΝΟΥΣΙΟ και ΑΝΤΙΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ το μέτρο να απαιτείται 5 μέτρα κενό διάδρομο από ΠΑΓΚΟ σε ΠΑΓΚΟ, αφού φέρνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ αποτέλεσμα του ζητούμενου και οι Καταναλωτές συνωστίζονται στους λιγότερους πάγκους που ανοίγουν στις Λαϊκές Αγορές. Με το μέτρο του Αποκλεισμού κατά 70% των Παραγωγών και Πωλητών στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, λόγω της έλλειψης χώρου, προκαλείται

-μεγάλη έλλειψη προϊόντων

-μηδενισμός του Ανταγωνισμού

-αύξηση των τιμών,

-αδυνατούν οι παραγωγοί την συνέχιση της Καλλιέργειας με τεράστια πτώση της Αγροτικής Οικονομίας,

-οι παραγωγές καταλήγουν στις Χωματερές.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, για να συζητήσουμε για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τους Καταναλωτές για την Κοινωνία και τη μη εξάπλωση του Κορωνοϊού, οι Παραγωγοί πρέπει να προσέρχονται στις Λαϊκές Αγορές και να διαθέτουν τα Προϊόντα τους καθημερινά, τηρώντας τα Μέτρα (μάσκα, γάντια, απολυμαντικά).

Για το Δ.Σ.Ο Πρόεδρος

Μόσχος Παντελής

Ο Γεν. Γραμματέας

Μπάκας Χρήστος

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις