H ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ κοντά στους πληγέντες Αγρότες της Καρδίτσας
Αγρότες Καρδίτσα

Στην ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ έχουμε συνδέσει την ανάπτυξή μας με τη ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας και τη στήριξη των ανθρώπων της γεωργίας.

Ειδικότερα σήμερα, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να λειτουργήσουμε, θεωρούμε ότι η στήριξη των αγροτών μας αλλά και κάθε ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, πρέπει να είναι θεμελιώδης αρχή όλων των επιχειρήσεων που θέτουν στο επίκεντρο της ανάπτυξής τους τον άνθρωπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, σε μια κίνηση κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, την Τετάρτη 11.11.2020, διένειμε στους Αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, που επλήγησαν από την καταιγίδα του "Ιανού" 50 τόνους λίπασμα.

Η διανομή έγινε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων και υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Τιμόθεου, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρεία και έκανε λόγο για μια «σπουδαία κίνηση, που μπορεί να ανακουφίσει έστω και στο ελάχιστο τους πληγέντες παραγωγούς και να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της σποράς».

Τα λιπάσματα συγκεντρώθηκαν στο κηροπλαστείο της Ι.Μητρόπολης, απ΄ όπου παρουσία του Σεβασμιότατου και στελεχών της εταιρείας, τα παρέλαβαν οι παραγωγοί της περιοχής.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μητρόπολη Καρδίτσας και Φαναριοφαρσάλων και προσωπικά τον Σεβασμιότατο για την άρτια οργάνωση της διανομής.

Επίσης, να συγχαρούμε τους παραγωγούς για την άψογη τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και να τους ευχηθούμε καλή σπορά και καλές σοδειές, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας κ. Απόστολου Κωτούζα :

" Όταν η κοινωνία δοκιμάζεται, η προσήλωση στις ανθρώπινες αξίες, η κοινωνική ευθύνη και η αλληλεγγύη είναι καθήκον μας και προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας "

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις