Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας και μεσογειακή ποιότητα ζωής

Το Ελληνο-Ιταλικο Επιμελητήριο της Αθήνας συνεχίζει να επενδύει στους άξονες συνεργασίας Ελλάδος - Απουλίας, συμμετέχοντας σε δράσεις (Road show) του Ευρωπαϊκού προγράμματος MEDLS  του Δήμου του Λεβερανο (Λετσε) από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2013.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Ιωάννης Τσαμίχας και ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Βαμβακάρης θα εκπροσωπήσουν το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της  Αθήνας στις δράσεις (Road show) αυτές  .

Η δράση (road show) αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό στοιχείο σε όλη την προγραμματική ‘’διαδρομή’’ του ευρωπαϊκού προγράμματος με προπαιδευτικά σεμινάρια, και επιχειρηματικές επαφές ,της ζήτησης και προσφοράς, των εταιρειών που επιχειρούν  στην ευρύτερη μεσογειακή λεκάνη.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά στιγμές που μαστίζει την Νότια Ευρώπη η οικονομική κρίση, το Πρόγραμμα MELDS δίνει πνοή ανάπτυξης και ταυτοποιεί την αειφόρο ανάπτυξη με την Μεσογειακή παραγωγή διατροφικών προϊόντων (επί τω πλείστων).

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο συμμετέχει ενεργά και πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους Προγράμματα ,τα οποία αναδεικνύουν νέες μορφές επιχειρηματικότητας στον τομέα του οινογαστρονομικού  προϊόντος ,δημιουργώντας  δίκτυα ανάδειξης και εμπορικής προώθησης του "Μεσογειακού Σήματος" διατροφής και ποιότητας ζωής.

Σε αυτές τις τρεις ημέρες των εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα σεμινάρια κατάρτισης ,επιχειρηματικές συναντήσεις ,σεμινάρια μεσογειακής κουζίνας, γευσιγνωσιες , θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις