H Trelleborg και η AGCO ανανεώνουν την συνεργασία τους

H Trelleborg και η AGCO ανανεώνουν την μακροχρόνια συνεργασία τους και συνεργάζονται στην εξέλιξη και καινοτομία στα ελαστικά.

Η Trelleborg κορυφαίος προμηθευτής ελαστικών στην παγκόσμια αγορά αγροτικών μηχανημάτων και η AGCO «Your Agricultural Company», ανανέωσαν την μακροχρόνια συνεργασία τους και αναλαμβάνουν να συνεργαστούν στενά  για να εξελίξουν και εφαρμόσουν προϊοντικές καινοτομίες στα ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων.

Μετά την αναγνώριση της Trelleborg  σαν  του καλύτερου προμηθευτή ελαστικών στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή,  η νέα συμφωνία με την AGCO  αποτελεί μια σημαντική επιβεβαίωση για  μια σταθερή επαγγελματική σχέση. Προσφέρει γερά θεμέλια για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων και των δύο εταιρειών είπε ο κ. Stefano Bettinelli, OE Director, στα τμήματα Trelleborg για Αγροτικά και Αγροδασικά ελαστικά.

Τον Ιούνιο 2011, η Trelleborg   επένδυσε σε ένα νέο εργοστάσιο στην Κίνα.  Αμέσως μετά η Trelleborg εγκρίθηκε από την AGCO Corporation σαν o σημαντικότερος προμηθευτής ελαστικών τα οποία  κατασκευάζονται  στο εργοστάσιο Changhzou.

Αρχίζοντας  την συνεργασία τους  από το 2000, η  Trelleborg και  η AGCO την σταθεροποίησαν  τα χρόνια που ακολούθησαν. Αυτό έγινε εφικτό χάριν στα επιτυχημένα έργα και τις  πρωτοβουλίες και των δύο εταιρειών καθώς και την προοδευτική τους εδραίωση στην αγορά.

Ο κ. Bertrand Blampey, Global Commodity Manage, Axles and Tires της AGCO δήλωσε: «Αυτή η νέα συμφωνία ταιριάζει απόλυτα με την στρατηγική της AGCO, η οποία επικεντρώνεται στην ποιότητα, στην αντοχή, στην καινοτομία   καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών»
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις