Ελληνο -Τουρκικό Επιχειρηματικό Forum στη Σμύρνη από την ΚΕΕΕ και τον ΟΠΕ

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) υπό το συντονισμό του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα και την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου Σμύρνης συνδιοργανώνει Τουρκο - ελληνικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις στις 21 – 22 Οκτωβρίου 2013.

Οργανωτικοί πυλώνες από τουρκικής πλευράς είναι το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης με τη σύμπραξη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Αιγαίου (ESIAD).

Το εν λόγω Φόρουμ θα εστιαστεί κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, κατασκευών και δομικών υλικών, αλλά και σε οποιοσδήποτε άλλους κλάδους θα παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η αύξηση του διμερούς εμπορίου, η προώθηση επενδυτικής συνεργασίας σε Ελλάδα ή Τουρκία, καθώς και η διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει, το δυνατόν συντομότερο, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα, μαζί με σύντομο προφίλ της επιχείρησης και στη συνέχεια να την υποβάλουν στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ή στον ΟΠΕ και απαραίτητα στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση των Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων.

Το προσωρινό πρόγραμμα του επιχειρηματικού Φόρουμ είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

9:30 - 10:00 ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (registration)

10:00 – 12:00 ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ( ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ)

12:00 - 12:30 COFFEE BREAK

12:30 - 17:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ (B2B) ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ

20:15 GALA DINNER

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

10:.00 – 13:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ (B2B) ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις