Η Corteva Agriscience δωρίζει drones αξίας 35,000 δολαρίων στo UT Martin

Η Corteva Agriscience, της Union City, δωρίζει 35 drones που έχουν αποσυρθεί, αξίας περίπου 35.000 δολαρίων, στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί στο Martin για να συμπληρώσει τρία νέα μαθήματα το φθινόπωρο του 2021 που θα διδάξουν στους μαθητές τις βασικές αρχές των μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων και την αναδυόμενη σημασία του στον τομέα του διαχείριση της γεωργίας και των φυσικών πόρων.

Ο Δρ Philip Smartt, καθηγητής διαχείρισης φυσικών πόρων και πιστοποιημένος πιλότος μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων, θα διδάξει τα νέα μαθήματα και είναι ενθουσιασμένος που διδάσκει στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν τα drone σε ένα προστατευμένο, πρακτικό περιβάλλον. Το Smartt θα διδάξει στους μαθητές τα βασικά και τις λειτουργίες των ιπτάμενων αεροσκαφών, πώς να συντηρούν και να επισκευάζουν τον εξοπλισμό, καθώς και να τους προετοιμάζουν για τις εξετάσεις πιστοποίησης πιλοτικών FAA.

Η Smartt αναμένει πλήρως τα αεροσκάφη και τα μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα να γίνουν σημαντικές πτυχές της γεωργίας ώστε να ωφελήσουν το περιβάλλον και την οικονομία. Από τις πολλές χρήσεις τους, τα drones θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στο UT Martin Agriculture, Geosciences και Natural Resources Teaching Complex για να τραβήξετε φωτογραφίες από τα χωράφια για να αναλύσετε και να βελτιώσετε την παραγωγή των καλλιεργειών.

«Μιλάμε πολύ για να δώσουμε στους μαθητές μας εργαλεία για την εργαλειοθήκη τους, έτσι ώστε όταν βγαίνουν, θα είναι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, θα είναι διαχειριστές. Θέλουμε να είναι σε θέση να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό και να είναι ηγέτες, οπότε αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίζουν », δήλωσε ο Smartt. «Αυτό που κάνει το drone για εμάς, μας βοηθά να έχουμε αυτά που ονομάζονται δεδομένα με δυνατότητα δράσης. Μας επιτρέπει να έχουμε πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις με αυτό είναι φθηνότερο και γρηγορότερο.»

Ο στόλος αποτελείται από πλήρως λειτουργικά drone, καθώς και μη λειτουργικές μονάδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά για την επισκευή των drones που λειτουργούν.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις