Αμπελοκαλλιεργητές Παγγαίου: Ζητούν χορήγηση εκτάκτων οικονομικών ενισχύσεων λόγο covid-19
Αμπελοκαλλιεργητές Παγγαίου: Ζητούν χορήγηση εκτάκτων οικονομικών ενισχύσεων λόγο covid-19

Η Ομάδα αγροτών Παγγαίου όπως αναφέρουν αντιλαμβάνονται ότι οι διαδικασίες για τη χορήγηση εκτάκτων οικονομικών ενισχύσεων λόγο covid-19 στους Αμπελοκαλλιεργητές δεν τρέχουν. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις αγροτικών προϊόντων έχουν τρέξει οι διαδικασίες και έχουν ήδη επιχορηγηθεί η περιμένουν στην σειρά για την αποζημίωση τους. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αντιλαμβανόμαστε ότι έπεσε σιωπή και σκιά στις ελπίδα για χορήγηση εκτάκτων οικονομικών ενισχύσεων λόγο covid-19 στους Αμπελοκαλλιεργητές του Νομού Καβάλας αλλά και στους παράγωγους επιτραπέζιας Ελιάς.

Αντίθετα σε άλλες περιπτώσεις αγροτικών προϊόντων έχουν τρέξει οι διαδικασίες και έχουν ήδη επιχορηγηθεί η περιμένουν στην σειρά για την αποζημίωση τους.

Οι βουλευτές του νομού σιωπούν για το θέμα των κοροενισχύσεων όπως το ίδιο σιωπούν και οι τοπικοί αιρετοί α και β τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι πρακτικές παλιότερων ετών με την συλλογή υπογραφών σε χωριά του Δήμου Παγγαίου και άλλες τέτοιες αστειότητες που προήλθαν από τοπικούς βουλευτές μαζί με τους περίεργους και λάθος αριθμούς εξαγωγών σταφυλιών που έδωσαν στην δημοσιότητα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι μάχονται στο πλευρό μας, τελικά όχι μόνο δεν απέδωσαν καρπούς αλλά μας γύρισαν μπούμερανγκ.

Ο αγρότης στον Νομό Καβάλας έμεινε μόνος του, να παλεύει ενάντια σε τράπεζες, εφορία και χρέη, να προσπαθεί να αποπληρώσει τους γεωπόνους και λοιπούς πιστωτές του και χωρίς καμία ουσιαστική κρατική βοήθεια να παράξει προϊόντα.

Ζητάμε πραγματικές απαντήσεις από επίσημα χείλη σχετικά με τις κορονοενισχύσεις σε Αμπέλια και Επιτραπέζιες Ελιές».

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις