Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Φάρμα Κουκάκη
Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Φάρμα Κουκάκη

Η ελληνική εταιρεία Φάρμα Κουκάκη ΑΕ, με ισχυρή παρουσία στην ελληνική και σε 20 αγορές του εξωτερικού, εντάχθηκε στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η Φάρμα Κουκάκη παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα αποκλειστικά από ελληνικό φρέσκο γάλα κορυφαίας ποιότητας. Έχοντας στήσει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στη βόρεια Ελλάδα, κατέχει σημαντικά μερίδια αγοράς σε προϊόντα όπως το φρέσκο γάλα, το κεφίρ, το γάλα κακάο, οι κρέμες και το ρυζόγαλο.

Το όραμα, του νέου μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  είναι να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ο κορυφαίος παραγωγός αγνών, φυσικών και ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Θανάσης Κουκάκης: «Νιώθω περήφανος όταν δεχόμαστε email ανθρώπων οι οποίοι δηλώνουν σταθεροί καταναλωτές μας από το ξεκίνημα και μας προτρέπουν ‘μην αλλάξετε'. Αυτή τη σχέση με τους καταναλωτές θεωρώ ως τη μεγαλύτερη επιτυχία μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τη διατηρήσουμε. Η παραγωγή αγνών, κορυφαίας ποιότητας προϊόντων από άριστη πρώτη ύλη ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και δεν πρόκειται ποτέ να παρεκκλίνουμε από αυτόν». 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις