Απίστευτο σκηνικό στα Lidl: Δείτε τι έκαναν αγρότες για εκδίκηση
Απίστευτο σκηνικό στα Lidl: Δείτε τι έκαναν αγρότες για εκδίκηση

Lidl: Σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ προχώρησαν αγρότες καθώς δεν δίστασαν να γεμίσουν με κοπριά τα Lidl σε μια πράξη εκδίκησης!

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Γαλλία μπροστά και μέσα σε σούπερ μάρκετ με αίτημα την προώθηση της εθνικής παραγωγής αλλά και την προστασία των αγροτικών εισοδημάτων τους.

Στο Saint-Amand-Montrond στην κεντρική Γαλλία αγρότες με βαρέα οχήματα «επισκέφθηκαν» το Carrefour Market Lidl με αίτημα να αποσυρθούν από την γερμανική εταιρεία το κρέας και το γάλα, τα οποία δεν είναι γαλλικής προέλευσης… και να διεκδικήσουν μια δίκαιη αποζημίωση για την εργασία τους.

Η σημαντική αυτή κινητοποίηση πρωτοκολλήθηκε στην πόρτα του Lidl.

Στη συνέχεια πήραν 10 καροτσάκια με γάλα και κρέας που δεν ήταν Γαλλικά και τα μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής. Οι διαδηλωτές είναι της ένωσης “Νέοι Αγρότες της Cher” της “Ομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτών” και έχουν ενταχθεί στην κινητοποίηση που διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα, σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχωρούν τα Lidl καθώς η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα βάλει στα ράφια της τσιγάρα… κάνναβης!

Μια νεοφυής επιχείρηση με το όνομα Botanicals από το Thurgau στη βορειοανατολική Ελβετία, θα προμηθεύει τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl με πακέτα που περιέχουν αποξηραμένα άνθη κάνναβης!

Καλλιεργούνται αποκλειστικά στην Ελβετία σε μερικώς αυτοματοποιημένα θερμοκήπια και ειδικά σχεδιασμένες εσωτερικές εγκαταστάσεις.

Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή κάνναβη, τηρούνται όλες οι κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων για την καλή γεωργία και την πρακτική συλλογής.

Τα άνθη κάνναβης, τα οποία παράγονται ως υποκατάστατα καπνού και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως στριφτά τσιγάρα, διατίθενται στα καταστήματα Lidl στη γαλλική και τη γερμανόφωνη Ελβετία.

Ένα πακέτο 1,5 γραμμάρια κοστίζει 17,99 ελβετικά φράγκα ή ​​15 ευρώ.

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις