Πως γίνονται οι προπονήσεις στους ιππικούς ομίλους
Πως γίνονται οι προπονήσεις στους ιππικούς ομίλους

Αθλητές και αθλήτριες, ιππείς και σύγχρονες αμαζόνες προπονούνται στο Ράντσο Κιλκίς. Παρά τις όποιες δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία, είναι μεγάλη η ανάγκη των ιππέων να διατηρήσουν τις ικανότητες τους για μελλοντικούς αγώνες.

Στην καθημερινότητά τους η σχέση που έχουν αναπτύξει με το έτερο ήμισυ, δηλαδή το άλογο είναι μοναδική και αναντικατάστατη, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του Ιππικού ομίλου Κιλκίς Σωτήρης Πατσιούρας ο οποίος είπε ότι ενόψει του βαλκανικού πρωταθλήματος που θα γίνει το φθινόπωρο στη χώρα τόνισε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Οι προπονήσεις λόγω πανδημίας έχουν περιοριστεί στη μία ώρα καθώς πρέπει να χτιστεί η σχέση αναβάτη αλόγου κι απαιτείται καθημερινή επαφή και συνεργασία γιατί ουσιαστικά πρόκειται για δύο αθλητές. Η ΓΓ Αθλητισμού γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αθλήματος εφαρμόζει αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου οι προπονήσεις να γίνονται απρόσκοπτα και οι αναβάτες να ασχολούνται επαρκώς με τα άλογά τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις