Υπογραφή απόφασης  για την ανάθεση σε εταιρεία κατασκευής αρδευτικού δικτύου στο Δ.Δ. Νεοχωρίου του Νομού Σερρών

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη  η έγκριση αποτελέσματος του Δημοσίου Μειοδοτικού Διαγωνισμού - που διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου 2013 με ανοικτή διαδικασία -  και αφορά στην κατασκευή του έργου: «Ολοκλήρωση Αρδευτικού Δικτύου Δ.Δ. Νεοχωρίου» του Νομού Σερρών.

Σύμφωνα με την απόφαση, η  κατασκευή των εργασιών του αρδευτικού έργου ανατίθεται σε κοινοπραξία εργοληπτικών επιχειρήσεων και ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε  2.134.791,53 € (με το Φ.Π.Α. 23%).

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, με αφορμή την υπογραφή της σχετικής απόφασης δήλωσε:

«Η ολοκλήρωση των εργασιών του αρδευτικού δικτύου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοχωρίου Σερρών αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό έργο υποδομής για τους γεωργούς και τους κατοίκους του  Νομού Σερρών, καθώς θα προσδώσει μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα  αλλά και στην  ποιότητα των νερών άρδευσης της ευρύτερης περιοχής.  Βασική μας επιδίωξη είναι η ολοκλήρωση του έργου να συμβάλλει τόσο στον εκσυγχρονισμό των εγγειοβελτιωτικών υποδομών μιας ιδιαίτερα παραγωγικής αγροτικής περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και στην  εξοικονόμηση του νερού άρδευσης, με την ορθολογική και αειφόρα διαχείριση του πολύτιμου αυτού φυσικού πόρου της γεωργίας».  
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις