Σεμινάρια για τον αγροτικό τομέα από την εταιρεία του γεωπόνου μελετητή Περουλάκη Ιωάννη

Η εταιρεία μας έχει έδρα στη Λάρισα και δραστηριοποιείται στο γεωργικό τομέα από το 2005 και η κύρια ενασχόληση μας είναι η υποβολή και διεκπεραίωση προγραμμάτων που σχετίζονται με το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) καθώς επίσης και με τη συμβουλευτική σε θέματα σχετικά με ποιότητα στον πρωτογενή αλλά και δευτερογενή τομέα. Για όλο το εύρος δραστηριοτήτων της εταιρείας μας μπορεί κανείς ενημερωθεί από το site μας www.infoagro.gr .

Το καλοκαίρι το 2019 έγινε μια συνάντηση με την ομάδα της εταιρείας μας αλλά και συνεργάτες για να εκκινήσουμε το project «Σεμινάρια για τον αγρότη». Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ενημερωθούν για διάφορα θέματα σχετικά με το γεωργικό τομέα, ωστόσο μέσα από ένα δεκάλεπτο τηλεφώνημα αδυνατούμε να τους καλύψουμε κάθε απορία. Και αυτή η επικοινωνία είναι σχεδόν καθημερινή. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους αυτούς μέσα από οργανωμένα πολύωρα ή και πολυήμερα σεμινάρια, όπου ο καθένας θα μπορεί να ενημερωθεί γενικά αλλά και ειδικότερα για το θέμα που τον απασχολεί.

Προς τα τέλη του 2019 διοργανώσαμε τα δύο πρώτα σεμινάρια με θέμα την «Οικοτεχνία» στη Λάρισα και στο Βόλο σε συνεργασία με την εταιρεία του κυρίου Δημόκα Γεώργιου που δραστηριοποιείται στον ίδιο σχεδόν τομέα στην περιοχή εκεί. Οι συμμετοχές και στα δύο σεμινάρια ξεπέρασαν τις 160 και μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι.

Οικοτεχνία στη Λάρισα

 

Οικοτεχνία στο Βόλο