ΚΕΟΣΟΕ: Δεύτερη πρόσκληση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Οινογνωσία»
ΚΕΟΣΟΕ: Δεύτερη πρόσκληση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Οινογνωσία»

Πρόκειται για τη δεύτερη πρόσκληση που αφορά εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και κατάρτιση σε πέντε εκπαιδευτικά προγράμματα: Γευσιγνώστης Οίνων, στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων, στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού, στέλεχος Εξαγωγικού-Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων και στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 507 από τις συνολικά 981, καθώς από την πρώτη πρόσκληση εντάχθηκαν ήδη 474 εργαζόμενοι σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ 87 ήταν επιλαχόντες από τις Περιφέρειες Κρήτης, Αττικής και Δυτ. Μακεδονίας, οι οποίες υπερκάλυψαν τον αναλογούντα σε αυτές αριθμό ωφελουμένων.

Οι υποψήφιοι ανά περιφέρεια θα υποβάλλουν αιτήσεις με βάση τον αντίστοιχο πίνακα μοριοδότησης που δημοσιεύεται στο site www.keosoe.gr/.

Το πρόγραμμα επιδοτείται με 5 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ευρώ για τα προγράμματα 100 ωρών και 400 ευρώ για τα προγράμματα 80 ωρών) και λόγω της covid-19 θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση κατόπιν σχετικών εξετάσεων. Η διαδικασία θα «τρέχει» για έναν μήνα, από τις 15/2 έως τις 15/3, και τα αιτήματα θα κατατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του συναιτερισμού.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις