Κακοκαιρία Μήδεια: Παγώνει τις ελπίδες των δενδροκαλλιεργητών
Κακοκαιρία Μήδεια: Παγώνει τις ελπίδες των δενδροκαλλιεργητών

«Ανησυχούμε, γιατί εάν επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, δυστυχώς, θα προκληθούν ζημιές. Η αντοχή των δέντρων είναι ανάλογη με την εποχή. όταν η θερμοκρασία φθάνει κάτω από το μηδέν , επηρεάζει τα δέντρα. Εάν μειωθεί και άλλο, θα προκαλέσει καταστροφή» , δηλώνουν οι αγρότες στο Agrocapital
Τέλος ...Δυστυχώς πλέον ο φόβος που επικρατεί στους δενδροκαλλιεργητές είναι τα δέντρα που δεν άνθισαν ακόμη  αλλά είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποζημιώνονται από τον ΈΛΓΑ ...Αν επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες τόσο αρνητικές θερμοκρασίες θα μιλάμε για τεράστιες καταστροφές.
Οί δενδροκαλλιεργητές ζητούν άμεσα την παρέμβαση πρώτα των βουλευτών   αλλά και  του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  Σπήλιου Λιβανού.
Την άμεση παρέμβαση  του προέδρου του ΕΛΓΑ ..ΚΙΝΗθΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ..Αύριο στο δελτίο ειδήσεων του STAR θα δείξουν ζωντανά τις καταστροφές αλλά και την αγωνία τους  για τις επόμενες ημέρες ....
Τι δήλωσε ο βουλευτής του Νομού Λάρισας
Χ. ΚΕΛΛΑΣ: Σήμερα,θα μου επιτρέψετε η σκέψη μου να είναι σε όλους τους αγρότες,που βλέπουν μια χρονιά και όχι μόνο,να χάνεται.
Από αύριο πρέπει  το Υπ.ΑΑΤ και ο ΕΛΓΑ να προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές κινήσεις και γενναίες αποφάσεις ώστε οι αποζημιώσεις να είναι άμεσες ,έγκαιρες και δίκαιες ,αν δεν θέλουμε να χαθεί μια ολόκληρη γενιά αγροτών.
Από αύριο είναι η δική μας ώρα να σηκώσουμε μανίκια...

 

 

​​​​​​

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις