Χανιά: Να διορθωθούν λάθη στους δασικούς χάρτες της Περιφερειακής Ενότητας, ζητά με επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης
Χανιά: Να διορθωθούν λάθη στους δασικούς χάρτες της Περιφερειακής Ενότητας, ζητά με επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης

Στην επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων υποστηρίζει ότι από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα προέκυψαν προβλήματα τα οποία καταγράφηκαν σε συσκέψεις μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκαν με δημάρχους και φορείς της περιοχής.

Στην επιστολή καταγράφονται αναλυτικά τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στην ΠΕ, όπως αυτά επισημάνθηκαν στις τηλεδιασκέψεις, με τους συμμετέχοντες σε αυτές να προτείνουν τη διακοπή της ανάρτησης, την αναμόρφωση του δασικού χάρτη για την Περιφερειακή Ενότητα και την ανάρτηση εκ νέου του δασικού χάρτη που θα προκύψει μετά τη αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων που έχουν καταγραφεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καλογερής , «ουσιαστικά αυτό που ζητάμε είναι το ίδιο το Δημόσιο να προβεί στις απαραίτητες συμπληρώσεις και διορθώσεις των δασικών χαρτών και όχι να μετακυλήσει στους πολίτες το πρόβλημα και τις δαπάνες, όπως γίνεται με την παρούσα ανάρτηση».

Στην επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης τονίζει την αναγκαιότητα των δασικών χαρτών για την ανάπτυξη του τόπου και την προστασία του περιβάλλοντος και καταλήγει αναφέροντας ότι «οφείλουμε να προβούμε στις ενέργειες που θα περιορίζουν αδικίες, ταλαιπωρία και αναίτιες δαπάνες εις βάρος των πολιτών».

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις