Κίνα: Μέτρα βιομηχανικής αναβάθμισης και πράσινη ανάπτυξη το 2021
Κίνα: Μέτρα βιομηχανικής αναβάθμισης και πράσινη ανάπτυξη το 2021

Η Κίνα θα προχωρήσει στην επιτάχυνση υιοθέτησης των εφαρμογών μεγάλου όγκου δεδομένων και άλλων μεθόδων ψηφιοποίησης σύμφωνα με τη ζήτηση, για τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και για άλλες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητα κατανάλωσης της ενέργειας, όπως ανακοίνωσε με το ίδιο υπουργείο.

Οι εκπομπές άνθρακα θα μειωθούν σε σημαντικούς τομείς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι εταιρείες του βιομηχανικού τομέα θα ενθαρρυνθούν για ενίσχυση των προσπαθειών τους, σχετικά με την αντικατάσταση ηλεκτρικού εξοπλισμού, αλλά και για την ψηφιοποίησή τους.

Παράλληλα, θα κατασκευαστεί μια σειρά υποδομών για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, αναλόγως της ζήτησης, για να καλυφθούν σχετικές ανάγκες των βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Η Κίνα δίνει έμφαση στην αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, στις επιχειρήσεις που έχουν σημαντική κατανάλωση, αλλά και στη συστηματική βελτιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης, στο 14ο Πενταετές Πλάνο (2021-2025) για την Εθνική Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη, αλλά και στους Μακροπρόθεσμους Στόχους μέχρι το 2035.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις